Nájdenie mŕtvej ženy v Poprade. Stropkovčan nožom dobodal rovesníka. Poľský motocyklista našiel smrť na slovenskej ceste.

19.10.2008 Celý región

Nájdenie mŕtvej ženy v Poprade: Dnes v dopoludňajších hodinách Popradskej polícii oznámil jeden Popradčan, že na trávniku pri jednom z obytných blokov na Moyzesovej ulici leží nehybné telo.
Policajti preverovaním zistili, že ide už o mŕtve telo 49 ročnej Popradčanky. Privolaný lekár pri prvotnej obhliadke nezistil na tele nebohej známky násilia. Čo bolo príčinou smrti ukáže nariadená pitva. Prípad vyšetrujú Popradskí policajti, ktorí začali v tomto prípade trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

Stropkovčan nožom dobodal rovesníka
Svidnícky vyšetrovateľ začal trestné stíhanie a vzniesol obvinenie pre pokus zločin ublíženia na zdraví a prečin výtržníctva 19 ročnému Stropkovčanovi.
Ten 17.10.2008 v čase okolo 19.00 h v Stropkove na Ul. Matice Slovenskej pred jedným z vchodov po predchádzajúcej slovnej hádke pod vplyvom alkoholických nápojov fyzicky napadol 20 ročného Stropkovčana.
Mladíka loveckým nožom o dĺžke 13 cm bodol najmenej štyrikrát do oblasti ľavej lopatky chrbta, pričom bodnutia smerovali zhora nadol. Poškodený útočníka odstrčil od seba, ten však opätovne zaútočil nožom spredu a bodol poškodeného do pravého ramena. V ďalšom konaní mu zabránil svedok udalosti.
Uvedeným konaním spôsobil poškodenému bodné poranenia s predpokladanou dobou liečenia a PN cca 28 dní. Obvineného polícia zadržala a bol podaný návrh na jeho vzatie do väzby. Je umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetruje ÚJaKP OR PZ Svidník.

Poľský motocyklista našiel smrť na slovenskej ceste
Dnes 18.10.2008 o 15.37 h došlo na ceste v Nižných Ružbachoch, časť Ružbarska Myľava, v Staroľubovnianskom okrese k dopravnej nehode 27 ročného poľského motocyklistu zo Zakopaného. Ten jazdil na motocykli Yamahha v smere zo Starej Ľubovne na Podolínec. Z doposiaľ neznámych príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim kamiónom. Po prevoze do nemocnice v S. Ľubovni zraneniam podľahol okolo 17-tej hodiny. Nehodu vyšetrujú policajti zo Starej Ľubovne.
 

Vyberte región